world-information.org

 PROGRAMMA  ONDERWERPEN  MEDIABESTANDEN  LINK BASE 

 informatie · pers · partners & sponsors · contact   WIO > INFORMATIE > IT-STRUCTUUR
 OPDRACHT
 DOEL
 ORGANISATIE
OVERZICHT

TEAM

 IT-STRUCTUUR
 RAAD VAN ONDERZOEK
 ADVIES ORGAAN

  INFORMATIE
IT-structuur
De massale nieuwe informatie verwerking steunt vooral op zakelijke belangen en militaire en industriŽle voordelen. Openbare of burgerlijke instellingen kunnen wegens hun beperkte financiŽle middelen de technologische ontwikkelingen niet bijhouden.

Informatiesystemen worden steeds groter en complexer en worden steeds vaker toegepast, over het hele land, onder alle bevolkingsgroepen, over de hele wereld. Nieuwe systemen verbinden velerlei personen, organisaties en platforms van infrastructuur tot een verenigd systeem van informatiemanagement, dat gebruik maakt van het Web en de verspreide Informatie-Object technologieŽn.Voor het eerst verschaft de vooruitgang in de informatietechnologie betrekkelijk goedkoop structuren en gereedschap noodzakelijk voor de integratie van uiterst complexe data sets.

World-Information.Org past een IT-structuur toe die niet afhankelijk is van dure, specialistische componenten, maar die kant en klaar gebruik aanbiedt van intelligent samengesteld informatiemanagement. Het steunt op in de industrie getest gereedschap en environments voor Intelligent Agent-systemen en Object-gerichte database systemen geschikt voor het Internet.

World-Information.Org integreert de verschillende componenten van het informatiesysteem door gebruik te maken van het algemeen gebruikte, platform-onafhankelijke, krachtige en flexibele raamwerk van programmering ZOPE. Het informatie raamwerk wordt verspreid door een publiek toegankelijk Web-kanaal.

Het World-Information.Org Systeem is volledig onafhankelijk van de locatie en kan gemakkelijk overgebracht worden naar ieder willekeurig punt dat toegang biedt tot het Internet, van waaruit het wereldwijd bereikt kan worden. Het kan gekloond worden voor redundantie, access-performance, paralellisatie of zelfs specialisatie en kan getraind worden voor willekeurige welke speciale subset van informatie.

 SITE SEARCH 
 privacy beleid