World-Information City

 PROGRAMMA  ONDERWERPEN  MEDIABESTANDEN  LINK BASE 

 informatie · pers · partners & sponsors · contact   WIO > PROGRAMMA > WENEN > EXHIBITION > FUTURE HERITAGE > INTERNATIONAL SPACE ...
 OVERZICHT
 PARIS
 BANGALORE
 SERBIA
 AMSTERDAM
 WENEN
EXHIBITION

FORUM

DIALOGUE TOURS

PUREDATA ENSEMBLE PARTY

 BRUSSEL2000
 ANDERE EVENEMENTEN


ARCHIEF | ZOEKEN OP

DEELNEMERS
Kunstenaars
Sprekers
Allen

EVENEMENTEN
Tentoonstellingen
Conferenties
Ondersteunende Activiteiten


  Participants: Association of Autonomous Astronauts (UK), Jason Skeet (UK)

International Space Station


Het International Space Station is een website en een doorlopend, gezamenlijk ontwikkeld initiatief van de Association of Autonomous Astronauts (AAA), die fundamentele vragen opwerpt met betrekking tot ruimteverkenning en de toegankelijkheid en het gebruik van ruimtetechnologie. Het Vijfjaren-plan van de AAA is uitgemond in het International Space Station. Vanaf 1995 heeft de AAA een wereldwijd netwerk van groepen tot stand gebracht die zich wijden aan de vernietiging van het monopolie op reizen in de ruimte, zoals dat door de landen, ondernemingen en militaire organisaties wordt aangehouden. Het Station brengt een diversiteit aan ideeŽn en ervaringen van autonome astronauten van overal ter wereld bijelkaar.

De website is onderverdeeld in twaalf zones, waarvan iedere zone een speciaal gebied voorstelt, dat verschillende aspecten van de ruimte verkent en de mogelijkheden die door de autonome, orbitale gemeenschappen zijn blootgelegd. Van sex zonder zwaartekracht tot een driezijdige voetbal, van media-invasies tot informatie-oorlogen, het Intenational Space Station weigert akkoord te gaan met het idee dat ruimteverkenning een afgietsel zou zijn van dezelfde politieke, culturele en economische toestanden die op dit moment op planeet Aarde gelden.

http://www.seeyouinspace.org

 SITE SEARCH 
 privacy beleid