wio

 PROGRAMMA  ONDERWERPEN  MEDIABESTANDEN  LINK BASE 

 informatie · pers · partners & sponsors · contact   WIO > PROGRAMMA > WENEN > EXHIBITION > FUTURE HERITAGE > CAPTAIN EURO TEGEN ...
 OVERZICHT
 PARIS
 BANGALORE
 SERBIA
 AMSTERDAM
 WENEN
EXHIBITION

FORUM

DIALOGUE TOURS

PUREDATA ENSEMBLE PARTY

 BRUSSEL2000
 ANDERE EVENEMENTEN


ARCHIEF | ZOEKEN OP

DEELNEMERS
Kunstenaars
Sprekers
Allen

EVENEMENTEN
Tentoonstellingen
Conferenties
Ondersteunende Activiteiten


  Participants: RTmark (US)

Captain Euro tegen Leonardo Finance


RTMark is een systeem van werkers, ideeën en geld dat bedoeld is om de intelligente sabotage van massaproduktie aan te moedigen. Gedurende meer dan vijf jaar heeft RTMark sabotage gesteund via activisten of door middel van esthetische middelen. De groep is er in geslaagd om meer dan twintig knappe acties van ‘creatieve ondermijning’ te volvoeren die gericht waren tegen bijvoorbeeld Mattel (‘Barbie Liberation Organisation’), de World Trade Organization, Novartis en George W. Bush.

RTMark is in beginsel organisator en bank: om ideeën en geld met elkaar te verbinden, beheert de groep RTMark’s Mutual Funds, waarbij investeringen worden aangeboden voor een brede selectie van activiteiten variërend van werkkracht en gezondheid tot intellectueel eigendom en hoge risico investeringen.

Om sabotage projecten te ondersteunen en investeerders op de hoogte te houden produceert RTMark video’s, nieuwsberichten op video, persberichten, presentaties, en nauwkeurige informatie op het Web.

http://rtmark.com http://rtmark.com

 SITE SEARCH 
 privacy beleid