World-Information City

 PROGRAMMA  ONDERWERPEN  MEDIABESTANDEN  LINK BASE 

 informatie · pers · partners & sponsors · contact   WIO > PROGRAMMA > AMSTERDAM > EXHIBITION
 OVERZICHT
 PARIS
 BANGALORE
 SERBIA
 AMSTERDAM
EXHIBITION

WORLD-INFOCON

WORKSHOP PROGRAMMA

EDUCATIEF PROGRAMMA

WEBCAM

 WENEN
 BRUSSEL2000
 ANDERE EVENEMENTEN


ARCHIEF | ZOEKEN OP

DEELNEMERS
Kunstenaars
Sprekers
Allen

EVENEMENTEN
Tentoonstellingen
Conferenties
Ondersteunende Activiteiten


  AMSTERDAM
World-Information Exhibition


Oude Kerk
Van 15 november tot 15 december 2002

De tentoonstelling bestaat uit drie delen: ‘World-Infostructure’, ‘World-C4U‘ en ‘Future Heritage’. Zij schetsen de evolutie van de communicatie-technologieën en de gevolgen daarvan met betrekking tot de maatschappij, tonen historische en zeer geavanceerde controle- en bewakingstechnologie en laten digitale kunst en installaties zien.


  World-InfostructureOp 32 schermen schetst World-Infostructure de opkomst en invloed van de wereldwijde expansie van communicatie- en informatienetwerken met betrekking tot de maatschappij en verschillende aspecten van het dagelijks leven.
 
  World-C4UWorld-C4U presenteert projecten die het gebruik van bewakingsapparatuur en afluistersystemen onderzoekt en ter discussie stelt. Ook wordt aandacht besteed zowel aan historische als aan de allernieuwste veiligheids- en controle systemen.
 
  Future HeritageFuture Heritage toont de rijke, veelzijdige en vitale verscheidenheid van de elektronische cultuur en laat de werken zien van zowel internationaal bekende kunstenaars als pioniers op dit gebied.
<img src="http://world-information.org/wio/program/events/1036598378/rightilluflash/image" alt="" title="" height="127" width="183" />

 SITE SEARCH 
 privacy beleid