world-information.org

 PROGRAMMA  ONDERWERPEN  MEDIABESTANDEN  LINK BASE 

 informatie · pers · partners & sponsors · contact   WIO > PROGRAMMA > WENEN > EXHIBITION > FUTURE HERITAGE > REMOTE JAMMING
 OVERZICHT
 PARIS
 BANGALORE
 SERBIA
 AMSTERDAM
 WENEN
EXHIBITION

FORUM

DIALOGUE TOURS

PUREDATA ENSEMBLE PARTY

 BRUSSEL2000
 ANDERE EVENEMENTEN


ARCHIEF | ZOEKEN OP

DEELNEMERS
Kunstenaars
Sprekers
Allen

EVENEMENTEN
Tentoonstellingen
Conferenties
Ondersteunende Activiteiten


  Participant: PD@klingt.org / dieb13 (AT)

Remote Jamming
Remote Jamming biedt de unieke mogelijkheid om af te stemmen op het hart van de elektrosonische grensgebieden. Om werkelijk deel te nemen aan het toekomstig erfgoed in het digitale domein, is RJS een van de eerste interfaces voor online jamming.

Door middel van Remote Jamming Software kunnen maximaal 12 gebruikers verspreid over het Internet samen een MP3-stream creŰren. Ze kunnen geluids-samples uploaden en die in real time be´nvloeden. Alle geluiden die met Remote Jamming geproduceerd worden, worden op de server verwerkt en onmiddellijk gestreamed.

Acht loop-tracks en vier audio-effecten kunnen via Java Interface Remote Jamming gemanipuleerd worden. Gebruikers kunnen het beginpunt bepalen, de loop-lengte en de toon van de geluidsamples voor iedere track en ze kunnen elk van de vier effecten (vervormen, vertragen, am, fm) op verschillende manieren controleren. Door de bus-functie te gebruiken kan de output van een track ingevoerd worden in een andere track, of terug naar zichzelf. Alle geluiden die door het Remote Jamming Systeem geproduceerd worden, kunnen op de server opgenomen worden en zijn onmiddellijk beschikbaar voor andere online gebruikers.

http://pd.klingt.org

 SITE SEARCH 
 privacy beleid