World-Information City

 PROGRAMMA  ONDERWERPEN  MEDIABESTANDEN  LINK BASE 

 informatie · pers · partners & sponsors · contact   WIO > PROGRAMMA > WENEN > EXHIBITION > WORLD-C4U > KANTOOR – NOU, DAT ...
 OVERZICHT
 PARIS
 BANGALORE
 SERBIA
 AMSTERDAM
 WENEN
EXHIBITION

FORUM

DIALOGUE TOURS

PUREDATA ENSEMBLE PARTY

 BRUSSEL2000
 ANDERE EVENEMENTEN


ARCHIEF | ZOEKEN OP

DEELNEMERS
Kunstenaars
Sprekers
Allen

EVENEMENTEN
Tentoonstellingen
Conferenties
Ondersteunende Activiteiten


  Participant: Monochrom (AT)

Kantoor – Nou, dat is pas bewaking!


Een gewoon kantoor, van afluisterapparatuur voorzien. Ontdek waar Big Brother zit mee kijken.

Mededeling voor bezoekers:
Dit is een doorsnee-kantoor ontworpen door een dissidente, retro-stalinistische, esthetische groep binnen het centrale comité van de mediamogols van ‘monochrom’. Naar aanleiding van een aantal inbraken is er verschillende bewakingsapparatuur aangebracht. Probeer deze apparatuur te ontdekken, doe niets, maar denk kritisch na. Dank u wel. Overigens, iedereen moet voor zichzelf uitmaken hoe hij of zij zijn vrije tijd doorbrengt.

Mededeling voor kunsttheoretici:
Geef een interpretatie van vorm en inhoud waarbij u de volgende concepten gebruikt: intercontextueel, gentrificatie, conceptualiteit, localisatie, actualisatie, eventualiteit, deregulatie, kritische immanentie, niet-disciplinaire dispositie, interface, coördinatie van receptie, escapiteit en zweepdiertjes. Stuur uw bijdrage naar eklatant@monochrom.at.

Mededeling voor de pers:
Wees u bewust van uw positie en handel overeenkomstig uw standaard van normen en waarden. Stuur deze naar moral@monochrom.at.

monochrom is media-mongolia. het genootschap voor de vooruitgang van het onderzoek naar selectieve receptie in het rijk van de futurologie. door de staat goedgekeurd rizoom. onbestendig ruw, meelijwekkend dik, voorspellend kwabbig. gemakkelijk te ontdekken. wij zijn geen cultus, wij zijn een beweging.

 SITE SEARCH 
 privacy beleid