world-information.org

 PROGRAM  ČITAJ  MEDIJA FAJLOVI  BAZA LINKOVA 

 o nama · press · partneri i sponzori  · kontakt   WIO > PROGRAM > SRPSKA > EXHIBITION
 PREGLED
 PARIS
 BANGALORE
 SRPSKA
EXHIBITION

FORUM

LOUNGE

TEAM

 AMSTERDAM
 BEč
 BRISEL 2000
 OSTALO


ARHIVA | PRETRAŽI PO

UČESNICI
Umetnici
Govornici
Sve

DOGAĐAJI
Izložbe
Konferencije
Prateće Aktivnosti


  SRPSKA
World-Information Exhibition


Muzeju Vojvodine, Novi Sad / Muzej Savremene Umetnosti Beograd
Od 22. marta do 5. aprila i od 19. aprila do 5. maja 2003

Izložba Svet informacija govori o uticaju komunikacionih i informacionih mreža širom sveta na različite aspekte društva i na svakodnevni život. Uz pomoć eksponata i dijagrama, interaktivnih instalacija i digitalnih umetničkih radova, izložba opisuje višeslojne odnose između tehnologije i društva, politike, kulture, umetnosti i ekonomije.


  World-InfostructurePredstavljajući rezultate World-Information.Org istraživačkog programa, Svetska infostruktura opisuje obrasce formiranja javnog mnjenja, ugroženost javnog domena novim pravnim i tehničkim trendovima u oblasti autorskih prava, moć i način rada “gospodara podataka” i još mnogo toga.
 
  World-C4UWorld–C4U / Svet-C4U podrazumeva reči command, control, computer, communication (komanda, kontrola, kompjuter i komunikacija). U centru pažnje je pregled istorijskih primera tehnologije bezbednosti i kontrole, kao i umetnički projekti koji istovremeno koriste i kritički ispituju takve tehnologije i njihovu primenu.
 
  Future HeritageFuture Heritage / Nasleđe budućnosti je usmereno na kritičku analizu elektronskih mreža i njihovih mogućnosti od strane umetnika. Prikazuje radove renomiranih i manje poznatih internacionalnih umetnika, ukazujući na živost elektronske kulture – kulturnog nasleđa budućnosti.

 SITE SEARCH 
 polisa sigurnosti